Můj Up triumfuje: 1. místo v Fenix Awards za nejlepší korporátní web

Novinky

Předpokládaná doba čtení: 2 minuty

Naše aplikace a web Můj Up získaly prestižní ocenění v soutěži Fenix Awards. Vítězství v kategorii Korporátní web potvrzuje naši vedoucí pozici v oblasti inovativních HR nástrojů a benefitů. Přečtěte si, jak Můj Up mění způsob, jakým firmy motivují své zaměstnance.

S hrdostí oznamujeme, že naše aplikace a webové stránky Můj Up získaly 1. místo v prestižní soutěži Fenix Awards v kategorii Korporátní web. Toto ocenění je pro nás velkým uznáním a potvrzením, že náš přístup k benefitnímu systému a motivaci zaměstnanců je správný a inovativní.

vítězství Můj Up v Fenix Awards

O soutěži Fenix Awards

Fenix Awards je renomovaná soutěž, která každoročně oceňuje nejlepší projekty v oblasti webového designu, uživatelského prostředí a digitální komunikace. Kategorie Korporátní web je zaměřena na webové stránky společností, produktů či témat, které poskytují cílové skupině relevantní informace a vytvářejí pozitivní vztah ke značce.

Proč právě Můj Up?

Ocenění jsme získali za komplexní řešení našeho ekosystému Můj Up, který zahrnuje:

  • Webovou stránku www.mujup.cz: Přehledný a atraktivní web, který návštěvníky snadno navede k potřebným informacím.
  • Webovou aplikaci Můj Up: Intuitivní nástroj pro správu benefitů, který usnadňuje komunikaci mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem.
  • Mobilní verzi aplikace: Umožňuje přístup k benefitům kdykoli a kdekoli, což zvyšuje zapojení a spokojenost uživatelů.

Naše řešení je unikátní zejména v tom, jak propojuje všechny tyto prvky do jednoho uceleného systému. Můj Up není jen o poskytování benefitů, ale o vytvoření celého prostředí, které podporuje motivaci, komunikaci a loajalitu zaměstnanců.

Ocenění od odborné veřejnosti

Získání prvního místa v Fenix Awards je pro nás nejen potvrzením kvality našich produktů, ale také motivací do budoucna. Velmi si vážíme toho, že naše úsilí ocenila odborná porota složená z předních expertů v oboru. Toto ocenění bychom nezískali bez podpory našich partnerů a klientů. Děkujeme za důvěru, kterou do nás vkládáte, a těšíme se na další společné úspěchy.

A co dál? Neusínáme na vavřínech a již nyní pracujeme na dalším vylepšování Můj Up. Naším cílem je i nadále přinášet inovativní řešení, která budou odpovídat měnícím se potřebám trhu a pomáhat firmám být atraktivními zaměstnavateli.


Chcete se dozvědět o tom, jak může Můj Up pomoct i vám?

    Odesláním údajů nám umožňujete zpracování Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vaší žádosti. Více informací, včetně informací o Vašich právech naleznete na stránce Ochrana osobních údajů.

    Ruben Vančo

    Autor

    Ruben Vančo Marketing Manager

    otec dvou dcer, zastánce výkonnostního marketingu, zrychlující se půlmaratonec, amatérský milovník malých scén, fanoušek elektro swingu, kávový hedonista, veselý cyklista, užaslý pozorovatel…