stravování s kartou eStravenka

Stravování

Konečně oběd, jaký si zasloužíte. Plný chutí a zážitků.

výhody karty eStravenka
Cesta k zdraví, pohodě a výkonu na pracovišti

eStravenka zajišťuje pravidelné stravování zaměstnanců, což je klíčové pro jejich zdraví a zlepšuje jejich fyzickou a psychickou pohodu. Najedený zaměstnanec se lépe soustředí, je odolnější vůči stresu a méně chybuje. Nižší je i nemocnost a fluktuace, což přináší stabilitu a efektivitu do pracovního prostředí.

Hmatatelný motivační benefit pro váš tým

eStravenka představuje konkrétní a hmatatelný motivační benefit. Příspěvky na stravování jsou oddělené od běžného bankovního účtu, takže se nezaměňují s mzdou. Zaměstnanci mají vždy jasný přehled o tom, kolik obědů a dezertů si ještě mohou dopřát.

Můj Up: Nejlepší mobilní aplikace pro správu benefitů

j Up je skutečně nejlepší mobilní aplikací na trhu, což potvrzuje prestižní cena IEA23. Nabízí nejjednodušší správu benefitů. Personalistům odpadne zbytečná administrativa, vše potřebné získají na pár kliknutí. Zaměstnanci mají neustálý přehled o zůstatku na své kartě a mohou využívat řadu skvělých funkcí.

Daňová výhodnost

eStravenka je atraktivním a daňově výhodným benefitem pro firmy i zaměstnance. Pro zaměstnavatele je plně daňově uznatelným nákladem, který může zahrnout do nákladů na optimalizaci zisku. U zaměstnanců jsou stravovací benefity osvobozeny od odvodů až do výše stanoveného ročního limitu.

Nejvýhodnější a daňově uznatelný benefit pro firmy i zaměstnance

Srovnejte 2 varianty
Srovnejte 2 varianty zvýšení platu/měsíc
pro zaměstnanců
21 stravenek/měsíc
po
Zaměstnavatel za měsíc zaplatí:
Zaměstnavatel za měsíc zaplatí: 121 853 121 853
Zaměstnavatel za měsíc odvede na pojistném:
Zaměstnavatel za měsíc odvede na pojistném: 41 186 0 Kč
Zaměstnavatel zaplatí za měsíc celkem:
Zaměstnavatel zaplatí za měsíc celkem: 163 039 121 853
Zaměstnavatel za rok uspoří:
Zaměstnavatel za rok uspoří: 0 Kč 494 234
Roční příjem zaměstnance se zvýší o:
Roční příjem zaměstnance se zvýší o: 21 466 29 245

Spočítat

Výpočet je nastaven na 55% podíl zaměstnavatele na hodnotě stravenky a předpokládá 21 pracovních dní v měsíci.

Optimální výše nominální hodnoty stravenky pro rok 2024 je 211 Kč.

eStravenka a virtuální karta

Protože jsme na trhu s benefity opravdoví leadeři, jako první přinášíme i virtuální platební karty. Konec peněženkám napěchovaným plastovými kartami!

Virtuální karta existuje pouze v elektronické podobě a je to ekologický, trendový a bezpečný způsob placení. Můžete s ní platit pomocí Apple Pay nebo Google Pay, ale i na internetu s aplikací Up Klíč.

Stačí jedna karta a máte pod palcem oblíbené elektronické stravenky eStravenka i volnočasovou cafeterii eBenefity snadno a přehledně v aplikaci Můj Up.

cashback

Pravidelným používáním karty All Inclusive můžete těžit z množství dalších výhod, slev a cashbacků. Díky Up Club Gastro, největšímu věrnostnímu gastro programu v ČR, můžete získat každý měsíc oběd úplně zdarma!

placení mobilem nebo hodinkami

Plaťte snadno a pohodlně přímo ze svého mobilního telefonu nebo chytrých hodinek pomocí Apple Pay nebo Google Pay. Tyto inovativní technologie vám umožní pohodlné a rychlé platby bez nutnosti nosit fyzické karty.

výhody aplikace Můj Up

Objevte, co dalšího aplikace Můj Up nabízí. Pozvěte kolegy na oběd a navštivte nové restaurace společně, nebo využijte možnost Platby mezi kolegy pro rychlé vyrovnání společných výdajů. Sbírejte odznaky za aktivitu a podpořte zdravou soutěživost.

široká partnerská síť eStravenky

Vyberte si podle svého, eStravenku můžete uplatnit u široké sítě partnerů. Všechny je pohodlně a snadno najdete přes vyhledávač provozoven nebo v aplikaci Můj Up.

spokojené firmy

spokojených firem

spokojení uživatelé

uživatelů

zavedená společnost

na českém trhu

    Odesláním údajů nám umožňujete zpracování Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vaší žádosti. Více informací, včetně informací o Vašich právech naleznete na stránce Ochrana osobních údajů.