Kalendárium

Odebírejte náš kalendář a buďte vždy v obraze, co se v HR světě děje. Získáte pravidelný přehled o všech konferencích, seminářích a kurzech, kterých se můžete zúčastnit a nabrat cenné znalosti a kontakty.

Napište nám bx chevron right.svg
Načítám Akce

« Všechny Akce

HR snídaně – Od náboru po důchod: Jak efektivně řídit zaměstnance různého věku

15. 10. v 9:00 - 11:00

Zveme vás na společnou snídani, kde se zaměříme na Age management – koncept, který zohledňuje věkovou diverzitu na pracovišti a podporuje dlouhodobou udržitelnost zaměstnanců. Probereme klíčové aspekty jeho implementace, základní pilíře a metody, jakými můžeme efektivně měřit pracovní schopnost zaměstnanců.

Zjistíte, jak může age management pomoci vaší firmě nejen z pohledu udržení zkušených pracovníků, ale i vytvoření pozitivního pracovního prostředí pro všechny generace.

Navíc se seznámíme s programem Profesní seniorita, který se zaměřuje na plánování kariéry a celoživotní vzdělávání. Dozvíte se, jak tento program může podpořit rozvoj vašich zaměstnanců a přispět k posílení vaší značky jako dobrého zaměstnavatele.

Program

8:30 – 9:00 Příchod, registrace a snídaně

9:00 – 9:15 Představení partnera akce, společnosti Atris

9:15 – 10:00 První část programu Age management (Musilová Kateřina)

10:00 – 10:20 Přestávka na kávu a snídaně

10:20 – 11:00 Druhá část programu Profesní seniorita (Musilová Kateřina) + diskuze

Místo konání

Praha

Pořadatel

People Management Forum

Řešíte v HR výzvy se kterými bychom Vám mohli pomoct?

Zanechte nám svůj kontakt a my se vám ozveme.

    Odesláním údajů nám umožňujete zpracování Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vaší žádosti. Více informací, včetně informací o Vašich právech naleznete na stránce Ochrana osobních údajů.