Užívejte si skvělý Up Club Gastro a moře jeho výhod naplno

Novinky

Předpokládaná doba čtení: 2 minuty

Mezi českými zaměstnanci oblíbená elektronická stravenková karta eStravenka přináší spoustu výhod, o kterých možná ani nevíte. A to by byla opravdu velká škoda. Jednou z nich je třeba Up Club Gastro, se kterým si můžete užívat dokonce i obědy úplně zdarma!

S nejvýhodnější stravenkou eStravenka si mohou zaměstnanci užívat i výhody oblíbeného programu Up Club Gastro, který je největším věrnostním gastro programem v České republice. Přináší spoustu výhod, které jinde nenajdete. Získat s ním můžete i obědy zcela zdarma!

oběd zdarma každý měsíc s Up club gastro

Jak se projíst k obědu zdarma?

Je to jednoduché. Stačí se o sebe starat a pravidelně chodit na obědy tam, kde přijímají eStravenku. Každý měsíc si tak můžete užívat oběd zcela zdarma! Stačí platit s eStravenkou a sbírat body. Až jich budete mít 200, získáte 220 Kč zpět na svůj účet v aplikaci Můj Up. Kredit pak vyměníte za parádní oběd zcela zdarma. 

eStravenka přináší i spoustu dalších benefitů

V aplikaci Můj Up máte o svém kreditu a nasbíraných bodech kdykoli skvělý přehled. Můžete zde také využívat spoustu funkcí, které baví. Své kolegy pozvěte třeba na oběd díky funkci Pozvání na oběd a užijte si tak společný čas, který bude možná i užitečnější než nejrůznější teambuildingy. Také si zde pohodlně vyhledáte to nejlepší obědové menu z více než 10 tisíc restaurací a jídelen, které eStravenku přijímají.

Pravidelné obědy jsou pro zdraví to nejlepší

Věřili byste tomu, že pro spoustu zaměstnanců je oběd v práci jediným zdravým a nutričně vyváženým jídlem za celý den? Pravidelné obědy proto nezanedbávejte! Jsou víc, než si myslíme. Podporují naše fyzické i psychické zdraví a pomáhají snižovat riziko vzniku nemocí, které jsou tak typické pro náš zrychlený životní styl. Jsou jimi např. vysoký krevní tlak, srdeční onemocnění, obezita a cukrovka 2. typu. Přínosná je také každodenní procházka na oběd, při které si vyčistíte hlavu, odpoutáte se od pracovních povinností a změníte prostředí.

Tak nezanedbávejte sebe ani své zdraví a dopřejte si pravidelné obědy s eStravenkou!
Dobrou chuť!

Ruben Vančo

Autor

Ruben Vančo Marketing Manager

otec dvou dcer, zastánce výkonnostního marketingu, zrychlující se půlmaratonec, amatérský milovník malých scén, fanoušek elektro swingu, kávový hedonista, veselý cyklista, užaslý pozorovatel…