Posouváme hranice benefitů a spouštíme virtuální karty.

Mám zájem

Předpokládaná doba čtení: 2 minuty


Přicházíme na trh s další novinkou, virtuální benefit kartou. Tato moderní a ekologická varianta ušetří tuny plastu, spoustu času nejen pro HR a je zcela bezpečná. Zaměstnanci tak mají další možnost, jak si užít své firemní benefity maximálně pohodlně.

Že jsme v Up Česká republika lídrem v benefitech pro zaměstnance, neustálé digitalizaci a zlepšování služeb, je již obecně známé. Po přechodu z papírových poukázek na elektronické karty a loňském zavedení biometrického ověřování plateb pomocí otisku prstů nebo skenu obličeje jdou ještě dál!

Ve světě pracovních benefitů je virtuální karta novinkou

Finančním sféra již virtuální karty nějakou dobu zná a používá, na poli nepeněžních benefitů je to ale naprostá novinka! Nyní budou mít i plastové benefitní karty svou virtuální variantu. Toto nové řešení bude u karty All Inclusive, která spojuje stravenky a volnočasové benefity. Platit s ní lze na více než 36 000 místech v ČR!

Proč virtuální karty? Bezkontaktní platby jsou oblíbené a pomůžou přírodě

V Up ČR jsou společenská odpovědnost a ekologie důležitá témata. Virtuální karty pomohou i dalším firmám naplňovat své udržitelné závazky. Hlavním materiálem běžných karet je totiž plast, kterého se díky přechodu na virtuální karty v následujících pěti letech ušetří až několik tun!

Strmě také roste obliba bezkontaktních plateb obecně. Meziročně vzrostl objem plateb kartami Up přes Apple Pay nebo Google Pay téměř o dvojnásobek a roste dál. Na všech terminálech lze navíc dnes již platit bezkontaktně. Oblibu virtuálního placení potvrzuje také loňský průzkum platební služby Skip Pay. Podle něj již pětina dotázaných využívá virtuální kartu v kombinaci s plastovou. 60 % respondentů už platí jen virtuálně a k plastové kartě se vracet nechtějí.

Nové řešení je bezpečné a uleví administrativě

Placení virtuální kartou je naprosto bezpečné, a to jak u plateb „v terénu“, ale i na internetu. Nehrozí navíc riziko ztráty karty a zneužití kompletních karetních údajů.

Zavedení virtuálních benefitních karet je i úlevou pro personalisty, zcela totiž odpadne agenda související s distribucí fyzických karet. Oproti tomu je proces vydání a aktivace virtuální benefit karty jednoduchý a rychlý. Zaměstnanci se přihlásí do aplikace Můj Up, kde si svou virtuální kartu aktivují a následně ji jedním klikem přidají do peněženky Apple Pay nebo Google Pay. A můžou si ihned užívat své zasloužené benefity.

Líbí se vám tato varianta? Tak ji dopřejete i vašim zaměstnancům! Virtuální karta navíc zachovává oddělení benefitů od běžné výplaty, je tak pro zaměstnavatele silným motivačním nástrojem.


Mám zájem o benefity od Up

    Odesláním údajů nám umožňujete zpracování osobních údajů v rozsahu definovaném na stránce Ochrana osobních údajů.

    Ruben Vančo

    Autor

    Ruben Vančo Marketing Manager

    otec dvou dcer, zastánce výkonnostního marketingu, zrychlující se půlmaratonec, amatérský milovník malých scén, fanoušek elektro swingu, kávový hedonista, veselý cyklista, užaslý pozorovatel…